0

Sülfat, Paraben Ve Sls İçermeyen Ürünler

Sülfat, Paraben Ve Sls İçermeyen Ürünler

Sülfat, Paraben Ve Sls  İçermeyen Ürünler
  • 14 Ocak 2020, Salı
  • 1207
Sülfat, paraben ve SLS içermeyen ürün olarak en çok bilinen şampuanlar olmuştur. Bir çok kişinin saçları ile ilgili sülfat ve paraben içeren şampuan kullanımı  sonrası saçlarda zamanla aşınma ve yıpranma gibi sorunların yaşaması üzerine tercih ettiği bir şampuan türüdür. Sülfat, saçın temizliğini sağlarken köpürmesine  yarayan bir etkendir. Saçtaki yağların temizlenmesini sağlar. Aynı zamanda saç derisindeki ölü hücreleri ve kiri arındırır. Fakat saçın doğal yağ dengesini  bozması üzerine kırılma, kuruluk, keratinin ömrünü azaltma gibi sorunları meydana getirir. Bu sorunları dengelemek amaçlı sülfatsız, paraben ve SLS içermeyen şampuanlar kullanılmaktadır. Bu tür şampuanlar saçın doğal yağ dengesini koruyarak daha sağlıklı bir sonuç kazandırır.

Sülfat, paraben ve SLS içermeyen ürünleri sadece Brezilya Fönü ya da Botox sonrası için değil günlük hayatta da kullanmak gerekir. Günlük hayatta da saçın; havanın kirlettiği saçı, ısı uygulanması sonucu yıpranması, soğukla mücadele sonrası kırılması gibi sorunlarla baş etmesi oldukça zordur ve bu tarz sorunları çözmek için  tercih edilmektedir. Bu tarz ürünleri almak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Her üzerinde ''sülfat ve paraben içermeyen şampuan'' yazan ürünü almak da doğru değildir. Alacağınız ürünün markasına, içerdiği besin değerlerine bakmanız gerekir. 

Günlük hayatta kullanım sonrası saçın doğal görünümünü kazandırır ve baş edemediğiniz sorunları bakım yaparak çözer. Saç kremi ile de destek sağlarsanız zaman  oldukça olumlu, güzel bir görüntü kazanırsınız. Saça iki kat yumuşaklık ve parlaklık kazandırır. Düzenli kullanım sonucu her istenilen sonucu verir.

Kuru, yıpranmış, boyalı, yeni keratin yapılmış bir saça sahip iseniz en doğal ve en trend bakım ürünü olan Groomed ve Natura sülfatsız şampuanlarını öneririz. 
Her türlü bakım için uygun olup saçta her zaman olumlu, doğal bir etki bırakır.

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için