0

Sarı Kantaron Yağı

Sarı Kantaron Yağı

Sarı Kantaron Yağı
  • 23 Ekim 2023, Pazartesi
  • 24
  
Sarı Kantaron Yağı Nedir?
Sarı kantaron yağı, sarı kantaron yağının çiçek ve yapraklarından üretilmektedir.  Bu yağ faydalı içerikleri sayesinde cilt problemlerinden sindirim rahatsızlıklarına kadar birçok farklı alanda tercih edilmektedir. Yanıklarda ve yaralarda ağrıyı azaltmaya yardımcı olan, iyileştirici içeriği sayesinde cilt bakımında da çok yararlıdır. Sarı kantaron yağı cildin onarılmasına yardımcı olur. Sarı kantaron yağının anti bakteriyel özelliği de bulunmaktadır. Cilde uygulandığı zamanda, cilt üzerindeki küçük yaralar, yanıklar ve cilt tahrişini hafifletmeye yardımcı olur.  Mide rahatsızlıklarını engellemeye yardımcı olur. Sarı kantaron yağı ağrı kesici özelliği sayesinde ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur. Güçlü etkilere sahip olan kantaron yağını kullanıma başlamadan önce doktorunuza danışmanızda fayda vardır.
Sarı Kantaron Yağının Faydaları Nelerdir?
 Bu yağın çeşitli sorunlar üzerindeki faydalı etkileri nedeniyle kullanımı oldukça fazladır. En fazla yara ve kesiklerin tedavisinde tercih edilir. Sarı kantaron yağı iyileştirici özelliği mantar, virüs ve bakteriler ile ilgili sorunlarda oldukça fayda sağlar. Ayrıca cilt üzerinde meydana gelen yara ve lekelere karşı etki sağlar, böcek ısırıklarının iyileşmesine katkı sağlar.                             
Sarı kantaron yağı içeriği nedeniyle iltihabı azaltır, bu da iltihaplanmaya neden olan rahatsızlıklar için güzel bir seçenek olur.
Hücre onarıcı ve yenileyici özelliği bulunduğu için düzenli kullanımda yara, yanık ve akne izlerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Ayrıca lezyon tedavileri için de tercih edilebilir. Cilt üzerine uygulandığında o bölgedeki kan akışını arttırarak yanıkları ve sıyrıkların iyileşmesini hızlandırır. Vücuttaki açık kalan yaraların temiz kalmasına yardımcı olur. Hassas ciltleri yatıştırır.
Bakteri ve mantarlara karşı da aynı derecede etkilidir. Cilt üzerindeki enfeksiyonlar için tercih edilir. Ayak mantarı, uçuk, deri üzerindeki enfeksiyonların iyileşmesine yardımcı olur.
Sarı kantaron yağı cilt üzerinde düzenli kullanıldığı zaman yaşlanmayı engellemeye yardımcı olur, cildin elastikiyetini arttırır ve cilt tonunu eşitler. Zengin içeriği sayesinde sarı kantaron yağı saçı ve saç köklerini besler ve dökülmesini engeller. Saç köklerini güçlendirir.
Sarı kantaron yağı, şişkinlik, kabızlık ve gaz sancıları, mide rahatsızlıklarını önlemeye yardımcı olur. egzama, akne ve sivilceye neden olan bakteri ve enfeksiyonların giderilmesi için tercih edilebilir.
 Sarı kantaron yağı şişme, morarma ve varis damarlarının yol açtığı sorunların giderilmesine yardımcı olur.
Sarı kantaron yağı kullanımı sonrası güneş ışığına maruz kalmamaya özen gösteriniz, çünkü sarı kantaron yağı özellikle hassas cilde sahip kişilerde güneş yanığı olma ihtimalini arttırır.
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır?
Sarı kantaron yağı cilt üzerinde yara iyileşmesi, deri enfeksiyonları, egzama gibi cilt rahatsızlıkları için kullanılmaktadır. Düzenli kullanım sonucunda etkisi gözle görülür seviyede olacaktır. Sarı kantaron yağı haftada 1 veya 2 defa saç bakımında tercih edilebilir. Saç yıkanmadan 30 dakika öncesinde saç derisine birkaç dakika masaj yaparak uygulanmalıdır. Daha sonrasında saç yıkanarak saçtan arındırmalıdır. Sarı kantaron yağı şişkinlik, kabız ve gaz sancıları için tercih edilebilir. Günlük kullanımda 2 çay kaşığından fazla kullanılmaması gerekmektedir. Düzenli ilaç kullanımı yapan kişiler tüketmeden önce doktoruna danışmalıdır.
Sarı kantaron yağı şişkinlik, kabızlık ve gaz sancıları için de kullanılabilmektedir. Günlük tüketimde 2 çay kaşığını geçmemek gerekmektedir. Sarı kantaron yağının ilaçlarla etkileşimi nedeniyle dikkatli olunmalıdır. Sarı kantaron yağı ilaçların etkisini değiştirebilir ya da etkisiz hale getirebilirler.  Düzenli ilaç kullanmak zorunda olan kişiler kullanmadan önce mutlaka uzman bir hekime danışmalıdır.

Groomed sarı kantaron yağı satın almak için tıklayınız.

 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için