0

Saç Uzatan Şampuan

Saç Uzatan Şampuan

Saç Uzatan Şampuan
  • 17 Ağustos 2021, Salı
  • 1099
Saç uzatmak zaman zaman zahmetli bir süreç olarak anılsa da kullanılan doğru şampuanla bu mümkün. Saç uzatmaya yardımcı şampuan kullanarak saç tellerinizi her zamankinden daha sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz. Saçların uzamasını engelleyen sorunlara karşı saç uzamaya yardımcı şampuan kullanarak siz de saçlarınızı besleyerek uzamasını sağlayabilirsiniz.
 

En İyi Saç Uzatan Şampuan

Groomed besleyici onarıcı ve saç uzatmaya yardımcı şampuan saç tellerinin gücünü arttırarak saçların daha hacimli ve dolgun görünmesini sağlar. Sülfat, paraben ve SLS içermeyen yapısı sayesinde saçları yıpratmadan temizler. İçeriğindeki yüksek oranda keratin ve collagen sayesinde saçları besler güçlendirir ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Her saç tipine uygun içeriği sayesinde saçları kurutmadan nazikçe temizler. Formülündeki güçlü yağlar ile saçlara mükemmel nemlendirme sağlar. Sadece saç uzatmaya yardımcı olmakla kalmayan Groomed Collagen Biotin şampuanı, saçların sağlıklı uzaması için nem takviyesi ve onarımı da sağlar. İçeriğindeki besleyici özellikler sayesinde daha hacimli ve dolgun uzayan saçlara sahip olabilirsiniz. Uzamayan veya az uzayan saçların ihtiyacı olan keratin ve argan yağını içinde bulunduran Groomed Collagen Biotin şampuan ile saçlarınızın hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlayabilirsiniz. Saç bakım rutininde ihtiyaç duyduğunuz birçok besleyici ürünü bir arada bulunduran bu şampuan sayesinde saçlarınız ışıl ışıl parlarken istediğiniz uzunlukta sağlıklı ve canlı gözükür.
 

Groomed Collagen Biotin Şampuan İçeriği:

Collagen: Saçlarda hızlı onarım, güçlendirme ve nemlendirme sağlar. Kolajen saç tellerini uyarıp kalınlaştırır. Saçların daha gür ve sağlıklı olmasını sağlar. Kolajen saçların diplerinde yer alan yağ tabakasını besleyerek saç telleri ile saç kökleri arasında daha sağlam bağlantı oluşturur. Kuruluk nedeniyle oluşabilecek kırıklar ve matlıkları ortadan kaldırır. Saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olur ve saçların sağlıklı uzamasını sağlar.  

Biotin: Biotin saç köklerini güçlendirerek dökülmeyi azaltır ve sağlıklı saç uzamasını teşvik eder. Saçlardaki kırıkların onarılmasını sağlar. Saçların kalitesini arttırarak saçların hızlıca uzamasına destek olur.

Keratin: Saçları besler, güçlendirir ve onarır. Saç yıpranmalarını önleyerek saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur.  Saçların daha parlak görünmesini sağlar. İncelmiş saç tellerini kuvvetlendirir. Saçlardaki kırılma ve kopmaları durdurur. Saçlara parlak ve dolgun görünüm kazandırır. Saçlardaki elektriklenme ve kabarmayı durdurur. 
Argan Oil: Saçları besler, nemlendirir ve parlaklık kazandırır. Saçları onarır canlandırır ve gür bir görünüm kazandırır. Doğal bir nemlendirici görevi görerek saçlardaki kabarıklığı önler. 

Coconut Oil: Saç tellerinin kalınlaşmasına yardımcı olur. Azalan doğal saç yağını dengeler. Saç derisini besler ve her saç telinin nemlenmesini sağlar. Bu sayede saç derisindeki kepek oluşumunu da engeller. Saç kırılmalarına karşı saçların güçlü olmasını sağlar.   

Tea Tree Oil: Saçta ve saç derisinde yağ birikmesini önler. Saç uzamasına yardımcı olur. Saç tellerinin parlak görünmesine katkı sağlar. Saçların uzamasına katkı sağlar. Saç derisinin temizlenmesini sağladığından iltihaplanmanın neden olduğu dökülmeyi önler. 

Aloe Vera: Antiviral ve antifungal özelliği sayesinde kepeği tedavi eder ve dökülmeyi önler. Saç derisindeki hasarlı hücreleri onarır ve iyileştirir. Saç kırılmasını kontrol ederek saç dökülmesini en aza indirir. Saçlara gereken nem takviyesini sağlar. 

B7: Saçları sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Saçtaki kırıkların onarılmasını sağlar. Saçlarda kırılma, çabuk kopma gibi etkileri azaltır. Saçların beyazlamasını geciktirir. 
 

Groomed Collagen Biotin Şampuanı Kullanımı:

Islak saçlara sürülür. Bir iki dakika masaj yaptıktan sonra bol su ile durulanır. İstenilirse işlem tekrarlanır isteğe göre saç kremi ya da maske kullanılır.
 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için