0

Saç Nemlendirici Ve Dolgunlaştırıcı Şampuan

Saç Nemlendirici Ve Dolgunlaştırıcı Şampuan

Saç Nemlendirici Ve Dolgunlaştırıcı Şampuan
  • 17 Ağustos 2021, Salı
  • 593
Kuru saçları nemlendirmek için özel olarak tasarlanmış bir şampuan seçmek saçları nemlendirmenin harika yoludur. Saç nemlendirici ve dolgunlaştırıcı şampuan ile saçlarınızı ipeksi bir pürüzsüzlüğe kavuşturabilirsiniz. Nemlendirici şampuanlar kuru saçların canlı ve dolgun görünmesini sağlamak için kullanılabilecek vazgeçilmez bir rutini oluşturmaktadır. Saç dolgunlaştırıcı şampuan ile cansız ve sönük saçlarınızı ışıl ışıl parlayan ve dolgun görünüme kavuşturabilirsiniz. Kuru saçlar için şampuan önerisine ihtiyacı olan herkesin mutlaka denemesi gereken Groomed Moisturizing Shampoo içeriğindeki besleyici ve doğan birçok madde ile saçlarınızı istediğiniz görünüme kavuşturuyor.
 

Kuru Saçlar için Şampuan Önerisi:

Groomed nemlendirici ve dolgunlaştırıcı şampuan kuru ve ince telli saçlar için tasarlanmıştır. Sülfat, paraben ve sls içermeyen yapısı sayesinde saçları yıpratmadan temizler. Formülündeki üstün hammaddeler sayesinde saçları kökten uca besler. Keratini hindistan cevizi yağı ve argan saç tellerini kalınlaştırırken Sodium PCA, Glycerin ve aloe vera saçlara mükemmel nemlendireme sağlayarak kuruluğu ortadan kaldırır. Ayrıca saçlara mükemmel yumuşaklık kazandırır. Birkaç kullanımdan sonra saçlarınızın çok daha kolay tarandığını daha parlak ve canlı göründüğünü hissedeceksiniz. 

Kuru saçlar için özel olarak üretilen Groomed Moisturizing Shampoo saç derisini beslerken aynı zamanda saçlarınızı güçlendirmesini sağlar. Saçınızın kaybettiği nemi kazandıran bu şampuan aynı zamanda saçlarınızın dolgunlaşmasını ve hacimli bir görünüme kavuşmasını da sağlamaktadır.
 

Groomed Moisturizing Shampoo İçeriği: 

Sodium PCA: Saç gövdesinde su tutmaya yarar. Kiraz veya deniz yosunlarında bulunan PCA kıvırcık ve kuru saçı ortadan kaldırmak için saçta yeterli nemi tutar. Cilt yenileyici bir bileşen olarak işlev gören doğal bir onarıcıdır. Kuru saçlara yeterli nemi sağlamak amacıyla saç ve saç derisinde ihtiyacı olan nemi saçlara kazandırır. Böylece saçı ve saç derisini daha sağlıklı ve yenilenmiş bir görünüme kavuşturur.

Keratin: Saçları besler, güçlendirir ve onarır ve saç tellerini kalınlaştırır. Saç yıpranmalarını önleyerek saçların parlak görünmesini sağlar. İncelmiş saç telleri kuvvetlendirir. Saçlara gerekli nem takviyesini yaparak kırılma ve kopmaları durdurur. Saçlardaki elektriklenmeyi ve kabarmayı önler. 

Glycerin: Saçlara mükemmel nemlendirme sağlar. Yumuşaklık ve canlılık kazandırır. Suyu bünyesinde tutabilme özelliği sayesinde saç derisini ve köklerini daha hızlı besler. Saçların dış etkilere karşı daha dayanıklı hale gelmesini sağlar. Saç derisini ve köklerini daha hızlı besler. Saç uçlarındaki kırıkları önler. Saçların daha sağlıklı büyümesini sağlar. Taramayı kolaylaştırır. Saçlardaki kıvrılmaları önler. Kepek sorunlarını çözer. Aşırı kuruluk ile mücadele ederek saçların canlı ve hacimli görünmesini sağlar. 

Coconut Oil: Saç tellerinin kalınlaşmasına yardımcı olur. Azalan doğal saç yağını dengeler. Saç köklerini besleyerek saçların sağlıklı uzamasını sağlar. Saçların beslenmesini sağlayarak kepeklenme sorununu önler. Saç derisini besler. Kuruyup canlılığını yitirmiş saçların nemlenmesini sağlar. Saç uçlarını ve diplerini besleyerek güçlendirir. 

Argan Oil: Saçları besler, nemlendirir ve parlaklık kazandırır. Saçları dolgunlaştırır. Kuru saçları nemlendirir, kolay taranmasını sağlar. Saçların kolay şekil almasını sağlar. Saç kırıklarının onarılmasına yardımcı olur. Kuru ve ince telli saçların sıklıkla kullandığı argan yağı saçlara dolgunluk kazandırır. 

Aloe Vera: Nem deposu ve saç derisini rahatlatır. Antiviral ve antifungal özelliği sayesinde kepeği önler. Saçlardaki hasarlı hücreleri onarır. Saçların dolgun ve sağlıklı uzamasını sağlar. Saç derisindeki kan akışını arttırır ve saçları güçlendirerek hacimli görünmesini sağlar. Derinin tahriş olmasını önler. Kepeklenme sonucu saç derisi intihaplarının giderilmesine yardımcı olur. Saç derisini nemlendirir.

B7: Saçları güçlendirir ve kırıkların onarılmasını sağlar. Saçların nemlendirilmesini ve dolgunlaştırılmasını sağlar. Saçlarda kırılma ve çabuk kopma gibi etkileri azaltır. Saçların beyazlamasını geciktirir.  
 

Groomed Moisturizing Shampoo Kullanımı: 

Islak saçlara sürülür. Bir iki dakika masaj yaptıktan sonra bol su ile durulanır. İstenilirse işlem tekrarlanır isteğe göre saç kremi ya da maske kullanılır.
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için