0

Saç Kremi Kullanımı Ve Detayları

Saç Kremi Kullanımı Ve Detayları

Saç Kremi Kullanımı Ve Detayları
  • 17 Temmuz 2018, Salı
  • 999

Saç kremleri saçlarınızın nem dengesini düzeleme de yardımcı olur. Banyo sonrası uygulanan saç kremleri saça koruyucu bir duvar örerek saçların kolay taramasına ve şekil almasını sağlar. Saçlarınıza dokunulası bir yumuşaklık kazandırır. Bazı bakım kremlerinin içinde bulunan vitamin ve mineraller saçlarınızın canlanmasına neden olur. Saç kremi saçların boy ve uç kısımlarına uygulanmalıdır saç dip ve derisine uygulanan krem saçın hacimsizleşmesini sağlar.

Saçlarınıza uyguladığınız kremin kolayca dağılımı için tarak kullanılabilir. Saç kremi saçlarınızın canlı görünmesini sağlar. Saçınızı krem uyguladıktan sonra saçlarınızı bol suyla iyice durulamanız gerekmektedir. Saç kreminizi sürekli değiştirmemelisiniz.

Saç bakım kremleri ısılı şekillendiricilerden, fiziksel veya kimyasal işlemlerden dolayı saçın yıpranmış ve hasar görmüş yapısını etkiler. Bu durumda saç uçları kırılır ve saç dipleri güçsüzleşerek yıpranma ve koparak dökülmeler oluşur. 

Groomed Sülfatsız Saç Kremleri ile saçlarınızda oluşabilecek bu tür problemlere karşı saçlarınızın sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Her şampuanlama işleminden sonra kullanılan doğal şaç kremleri ile saçlarınızın yumuşak ve canlı olmasını sağlayabilirsiniz. Şampuanlama işleminden hemen sonra kullanılan bu saç kremleri sayesinde saçlarınızın tüm uzunluğu boyunca masaj yaparak uygulanır ve birkaç dakika bekledikten sonra durulanarak saçınızın sağlıklı yapısını ortaya çıkarabilirsiniz. 

Groomed Sülfatsız saç kremi sayesinde saç şekillendirmeden önce saçlarınızı yıpranmalara karşı koruyabilir ve aynı zamanda saçlarınıza ipeksi bir yumuşaklık kazandırabilirsiniz. Bu saç bakım kremleri sayesinde saçlarınızı rahatça taramanın yanında saçlarınıza güçlü ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Hava kirliliği güneşin zararlı ışınları gibi birçok dış etkiye maruz kalan saçlarda zamanla yıpranmaların ve kırılmaların önüne geçer ve saçların canlı ve parlak olmasını sağlar. 

Saç bakım kremleri ıslak saça uygulandığında saç kuruduktan sonra saçın kabararak elektriklenmesini önlüyor. Saç kremleri sayesinde saçlar yumuşar ve gereken nemi kazanır. Bu sayede saçların daha canlı ve parlak gözükmesini sağlayabilirsiniz. Böylece saçlar daha kolay şekil alır ve kolay bir şekilde taranabilir. 
 

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için