0

Papatya Sabunu

Papatya Sabunu

Papatya Sabunu
  • 09 Ekim 2020, Cuma
  • 1719
Papatya, cilt sağlığını iyileştirmek için kozmetik sektörde sıklıkla kullanılan bir çiçektir. Losyonlar, kremler yapılan papatyadan artık sabun da üretilmektedir. Papatya sabununun yoğun nemlendirici etkisi ve ciltteki iltihapların azalmasını sağladığından oldukça faydalıdır. 
 

Papatya Sabunun Faydaları

Papatya sabunu tahriş olan ciltteki kızarıklığın hafiflemesine yardımcı olur ve cildin rahatlamasını sağlar.

Ciltte oluşan hafif yaraların ve güneş kızarıklıklarından hızlıca iyileşmesini sağlar.

Antibakteriyel özelliği sayesinde akne ve sivilcelerin oluşmasını engeller. Papatya sabunu ayrıca cildinize ışıltı katarak aydınlanmasını sağlar. Cildiniz sağlıklı bir ışıltıya kavuşur.

Papatya sabunu ile cildinizi rahatlatabilir ve sakinleşmesini sağlayabilirsiniz. Banyoda duş sırasında kullanacağınız papatya sabunu ile kaslarınızın gevşemesini sağlayarak cildinizi yatıştırabilirsiniz. Ayrıca günün yorgunluğundan ve stresinden papatya sabunu ile yaptığınız duş ile kurtulabilirsiniz.

Rahat ve derin bir uykuya dalmak için yüzünüzü yatmadan önce papatya sabunu ile dairesel hareketler ile masaj yaparak köpürtüp ılık su ile durulayabilirsiniz. Böylece cildinizi yatıştırarak saki bir şekilde uykuya dalabilirsiniz.
 

Papatya Sabununun Saça Faydaları

Papatya sabunu saçlr için yoğun beslenme sağlayarak saçların ışıltılı görünüme sahip olmasını sağlar. Çiçeklerin özünden elde edilerek yapılan papatya sabunu saçlara parlak bir renk katar. 
 

Papatya Sabunu Nasıl Kullanılır

Papatya sabununu yüzünüzü yıkamak için yatmadan önce köpürtüp ılık su ile durulayarak kullanabilirsiniz.

Papatya sabununu cilt için kullanmak istiyorsanız duşta ılık su ile banyo yapabilirsiniz.

Papatya sabunu saçınız için de haftada 1 defa kullanabilirsiniz.


Papatya Sabunu Nereden Alınır?

Sitemizden satın alabileceğiniz papatya sabunu kimyasal koruyucu madde içermez ve ısılı işlem kullanılmadan hazırlandığından içeriğindeki hammaddeler özelliğini kaybetmez. Papatya sabununda da diğer sabunlarımız gibi sektördeki en taze ve kaliteli hammaddeler kullanılarak hazırlanmıştır. 
 

İlişkili Ürünler

Doğal Papatya Sabunu
Doğal Papatya Sabunu 84,00 TL 140,00 TL
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için