0

Matlaşmış Saçları Parlatmanın 9 Yolu

Matlaşmış Saçları Parlatmanın 9 Yolu

Matlaşmış Saçları Parlatmanın 9 Yolu
  • 15 Mart 2023, Çarşamba
  • 4784

Eğer matlaşmış saçlara öneri arıyorsanız yapmanız gereken tek şey bu yazıdaki önerileri dikkatle okumak ve bunlara bağlı olarak hareket etmek olmalıdır. Siz de bu önerileri dikkate aldığınızda ve düzenli olarak uyguladığınızda saçlarınızın uzun vadede istediğiniz gibi olduğunu ve daha parlak görünmeye başladığını ve eski nemine de kavuştuğunu fark edeceksiniz. 

Bunun için verilen önerileri dikkate alıp kendinize doğru bir bakım rutini oluşturmak olmalıdır. Doğru bir şekilde önerilere uymak sizler için de oldukça önemli detaylar arasında yer alacaktır. Siz de saçlarınızın parlak olmasını ve nemine kavuşmasını istiyorsanız önerilere mutlaka kulak vermelisiniz. 

Mat Saçları Parlatmanın Yolları 

Bu durumdan mustarip olan birçok kişi bu bulunmaktadır. Siz de bu noktada saçlarınızın parlamasını istiyorsanız doğru ürün kullanımına ve saçlarınızın gerekli nemi aldığına dikkat etmelisiniz. Tüm bunları dikkate alarak siz de saçlarınızın parlağını ve matlığının gittiğini göreceksiniz. Öncelikle saçlarınızın matlığının nedenini bulmanız gerekmektedir. Nedeni tespit ettikten sonra buna bağlı olarak da önerileri uyguladığınızda olumlu olarak sonuçlandığını göreceksiniz. 

- Saçlarınıza Nem Desteği Sağlayan Ürünleri Tercih Edin

Öncelikle saçlarınız için groomed ürünlerini tercih edebilirsiniz. Keratin içerikli olan bu şampuan saçlarınızın parlamasını ve eski nemine kavuşmasını sağlayacak. Özellikle saçlarınızın parlak olmadığını düşünüyorsanız saçlarımızın yapısında bulunan keratin eksikliği bu durumun başlıca nedeni olacaktır. 
Siz de keratin içerikli ürünler alarak saçlarınızın eski parlaklığına kavuştuğunu göreceksiniz. Özellikle keratin bakımı yapan groomed ürünleri saçlarının matlığından şikayetçi olanlara mucizevi bir bakım önerisi vaat etmektedir. Saça nem desteği sağlayan ürünlere bakım rutininizde mutlaka bir yer vermelisiniz. Bu markanın argan yağlı saç serumunu da düzenli kullanmak saçınıza gerekli nemi sağlayacak ve daha parlak görünmesine neden olacaktır. 

- Yumurta Maskesi 

Yumurtanın içerisindeki protein saçlarınızın parlaklık ihtiyacını sağlayacaktır. Bu nedenle siz de saçlarınızın sağlıklı ve parlak görünmesini istiyorsanız bir ya da iki adet yumurtadaki bir kâsede çırparak iyice saçlarınıza yedirin. 
Saçlarınızı yıkarken çok sıcak su ile yıkamamaya özen gösterin. Aşırı sıcak su ile yıkamak yumurtanın saçınızda pişmesine neden olabilir. Bu nedenle bu detaya dikkat etmelisiniz. Yumurta maskesi saçlarınızın oldukça sağlıklı görünmesini sağlayacak ve nemini de almasını sağlayacak. Bu maskeyi düzenli uygulamaya mutlaka dikkat etmelisiniz. 

- Jojoba Yağı

Eğer saçlarınızın sağlıklı ve parlak görünmesini istiyorsanız düzenli saç bakım yağları kullanmalısınız. Örneğin saçlarınız için jojoba yağı kullanmak saçlarınızın gerekli olan nemini almasına ve daha parlak görünmesini sağlayacaktır. 
Bu ürünü düzenli olarak kullanmaya da özen göstermelisiniz. Eğer düzenli olarak kullanmazsanız bir etkisi olmayacaktır. Bu tarz bakım kür ve yağlarını düzenli kullanımı oldukça önemlidir. 

- Besleyici Balık Yağı Maskesi 

Balık yağının içerisindeki besinler saçlarınızın oldukça nemli ve bakımlı durmasını sağlayacaktır. Siz de bu ürünü kullanarak saçlarınızın bakımlı görünmesini sağlayabilirsiniz.  Besleyici balık yağı maskesi saçlarınızın daha parlak ve nemli görünmesini sağlayacaktır. 

-Saçlarınıza Saç Maskesi ile Derinlemesine Bakım Uygulayın

Saçlarınızın bakımı için düzenli olarak maske yapmaya özen göstermelisiniz. Ne kadar iyi maske kullanırsanız o kadar hızlı sonuç alacaksınız. Özellikle saç maskesi için saçlarınıza groomeed keratin saç maskesi uygun olacaktır. Mutlaka bu ürüne bir şans vermelisiniz. 

- Isı ile Şekillendirme Araçlarına Dikkat Edin 

Saçlarınızın nem dengesinin kaybolmasının en baş nedenlerinden biri de saçlara yapılan ısı işlemlerdir. Bu nedenle saçlarınızı ısı ile şekillendirmeye dikkat etmeli olabildiğince bu tarz işlemlerden de uzak durmalısınız. Böylece saçlarınızın daha parlak olduğunu ve matlığını kaybettiğini fark edeceksiniz. 

- Havlu ile Kurutmaktan Kaçının 

Saçlarınızı havlu ile kurutmak daha fazla matlaşmasına neden olacaktır. Bu nedenle havlu ile kurutmaktan oldukça uzak durmalı kendi haline bırakmalısınız. Buna dikkat ettiğinizde saçlarınızın neminin ve parlaklığının daha iyi olduğunu siz de fark edeceksiniz. 

- Isılı İşlemlerden ve Kimyasal Uygulamalardan Kaçının 

Saçlarınıza kimyasal hiçbir işlem yaptırmamalısınız. Kimyasal işlemler saçlarınıza daha fazla zarar vereceği için nem dengesinin bozulmasına ve aynı zamanda saçlarınızın daha çok mat görünmesine neden olacaktır. Siz de saçlarınızın nemli ve parlak görünmesini istiyorsanız saçlarınıza ısılı işlemlerden ve kimyasal uygulamalardan kaçının. 

- İyi Bir Nemlendirici Kullanın 

Saçlarınızın nemli olması için groomed keratin saç kremini tercih etmelisiniz. Sülfatsız olan bu kremler saçlarınıza nazik bir bakım uygulayacak ve istediğiniz parlaklığa kavuşmanızı sağlayacaktır.  İyi bir nemlendirici kullanın. Böylece siz de saçlarınızı istediğiniz gibi görecek nemli ve parlak görünüme kavuştuğunu fark edeceksiniz. Bu noktada saçlarınıza bu ürünleri uygulayarak keratin desteği de vereceksiniz. Sizde parlak saçlar için bunlara dikkat edin. 


 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için