0

Keçi Sütü Sabunu Faydaları

Keçi Sütü Sabunu Faydaları

Keçi Sütü Sabunu Faydaları
  • 30 Eylül 2020, Çarşamba
  • 206
Keçi sütü sabunu cilt ve saç sağlığını desteklediğinden ve ciltte mucizevi etkiler gösterdiğinden son zamanlarda sıklıkla tercih edilen doğal sabunlar arasında yerini almıştır. 
Keçi sütü sabunu ile güne yüzünüzü yıkayarak başladığınızda cildinizdeki ferahlığı gün boyu hissedebilirsiniz. 

Yüz yıkama jeli ve köpüğü kullanmak cildinizi temizlenmiş bir görünüm ve hisse kavuştursa da içerisindeki kimyasallar nedeniyle cildin nem dengesini bozabilmektedir. Ayrıca yüzünüzü yıkarken kullandığınız jelleri fazlaca köpürtür ve ovalarsanız cildinize de zararı o kadar artar. İçeriğindeki zararlı kimyasal bulunan ürünlerle cildinizi temizlemek yerine doğal sabunlar kullanarak cilt temizliği yapmak en doğru olanıdır. Keçi sütü sabunu kullananlar ise günün yorgunluğunu atmayı ve cildin nem dengesini sağladığından fazlaca memnun kalmaktadır. Siz de güne doğal el yapımı keçi sütü sabunu ile cildinizi yıkayarak başladığınızda cildinizi kimyasal maddelere maruz kalmasını önleyerek gözeneklerin temizlenmesini sağlayabilirsiniz.
 

Keçi Sütü Sabununu Cilde Faydaları

Sabahları nemlendirilmiş ve tertemiz bir ciltle güne başlamak için tek bir ürün yeterli. Doğal keçi sütü sabunuyla cildinizi temizleyerek nem kazandırmak mümkün. 
Doğal keçi sütü sabununun özel yapısı sayesinde bakterilerin çoğalmasını önleyerek siyah nokta ve aknelerin oluşumunu engeller. Düzenli kullanımda ise önceden oluşmuş siyah nokta ve akneleri de ortadan kaldırır ve siyah nokta oluşumunu engeller. Böylece gözeneklerin sıkılaşmasına katkı sağlar. Gözeneklerin sıkıştırmaya katkı sağladığından yaşlanma geciktirici bir etki de gösterir. Ayrıca keçi sütü sabunu kuruyan ciltleri nemlendirir ve deride oluşabilecek kaşıntı ve döküntünün de önüne geçer. Kuru cilt problemlerine kullanılan keçi sütü sabunu derinin nem dengesini de sağlamaya yardımcı olur. 

Yağlı ciltlere iyi gelir ve yağ oranının dengelenmesine yardımcı olur. Tonik etkisiyle cildi derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Uzun süreli kullanımlarda cilde peeling etkisi sağlar ve ciltteki ölü derilerden uzaklaştırır. Olumsuz hava koşullarından cildin etkilenmesini engeller ve ciltte tahriş ve kızarıklık oluşumunun önüne geçer. Cilt lekelerinin giderilmesinde etkin rol oynayan keçi sütü sabunu yüzdeki sivilce izlerinin görünümünün hafiflemesine de yardımcı olur. 


Keçi Sütü Sabununun Saça Faydaları

Keçi sütü sabunun faydaları cilt ile sınırlı değildir. Cilt sağlığına olumlu etkileri olan keçi sütü sabununun saç derisinden saç tellerine kadar birçok faydası vardır. Tüm saç tiplerinin kullanabileceği keçi sütü sabunu saçların gürleşmesine ve aynı zamanda hacim kazanmasına yardımcı olur. Saç köklerinin güçlenmesine ve saç dersinin nem kazanmasına katkı sağlayarak kepeklenmeyi de önler. 






 

İlişkili Ürünler

Doğal Keçi Sütü Sabunu
Doğal Keçi Sütü Sabunu 96,00 TL 160,00 TL
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için