0

Kantaron Sabunu

Kantaron Sabunu

Kantaron Sabunu
  • 08 Ekim 2020, Perşembe
  • 4545
Baharın gelmesiyle birlikte yeşeren sarı kantaron çiçekleri, kışa kadar sürekli açan şifa kaynağıdır. Kantaron çiçeklerinden elde edilen kantaron sabunu ise cilde ve saç sağlığına olumlu etkileri vardır.

Kantaron yağı bitkisel tedavide fazlaca kullanılmaktadır. Kantaron sabunu ise kantaron bitkisinden elde edilen yağlar sayesinde hücrelerin yenilenmesine katkı sağlayarak cildin onarılmasını sağlar. 


Kantaron Sabunu Faydaları

Kantaron sabunu yüzyıllardır insanlar tarafından kullanılan hafif yara ve yanıkların iyileşmesini hızlandırmak için kullanılan kantaron yağından elde edilen sabundur. 
Kantaron yağlı sabun iltihaplara ve yorgunluğa bağlı oluşan kas ve kemik ağrılarının da azalmasını sağlar. 

Cildi besler ve nemlendirerek cildin yumuşamasını sağlar. Bakterilere ve mikroplara karşı etkin bir koruyucudur. Cildi besler ve nemlendirerek yumuşatır.
Kantaron sabunu ile cildinizi temizlerken doğanın nimetlerinden de yararlanmanızı sağlar.

Hücre yenileyici olarak bilinen bitkisel yağlar içerisinde önde gelen kantaron yağı ile hazırlanan sabunlar cildin onarılmasını ve ölü hücrelerden arındırılmasına katkı sağlar.
Yeni hücrelerin hızlıca çıkmasını da sağlayarak mükemmel yatıştırıcılık özelliğine de sahiptir. 

Kantaron sabunu içerisinde cildinizin nem dengesini sağlayan özel yağlara sahip olduğundan cildinizi koruyucu bir etkisi de vardır.
Cilt sağlığı açısından çok önemli olan kantaron sabunu cildi güzelleştirir ve korur. 

Saçların sağlıklı ve dolgun olmasını sağlar.

Cilt lekeleri ve pürüzsüz bir cilt için kullanılır. 
 

Kantaron Sabunu Kullanımı

Kantaron sabunu tüm ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği % 100 doğal ve el yapımı sabundur. El, yüz ve vücut bölgesi için kullanılabilir. Günlük kullanıma da uygun olan kantaron sabununu günde 2 defa yüz bölgesinde kullanabilirsiniz. 
 

Kantaron Sabunu Nereden Alınır?

Kantaron sabununun içeriğindeki hammaddelerin % 100 doğal ve el yapımı olması gerekir. Groomed kantaron sabunu alanında uzman kişilerce hazırlanmıştır ve içerisinde hiçbir kimyasal madde içermez. Ayrıca Groomed kantaron sabunu parfüm içermez, hoş kokusunu esansiyel yağların karışımdan elde edilerek hazırlanmıştır. Doğal kantaron sabununu sitemizden satın alabilirsiniz.

 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için