0

Gül Sabunu

Gül Sabunu

Gül Sabunu
  • 09 Ekim 2020, Cuma
  • 973
Doğal gül sabunu, gül yapraklarından özenle elde edilen yağlardan üretilmektedir. İçerisinde hiçbir kimyasal katkı maddesi barındırmayan gül sabunu cilt dokusunu destekler. Doğal gül sabununun güzel kokusu ile enerjinizin yükselmesini sağlar.
 

Gül Sabunu Faydaları

Cilt bakımı için en çok tercih edilen sabunların arasında olan gül sabunu cildin beslenmesine katkı sağlayarak cilde yaşama sevinci verir.

Kuru ciltlere nem takviyesi yaparak cildinize inanılmaz yumuşaklık verir. Ciltteki yağın en iyi şekilde dengelenmesini sağlar. 

Cildin gözeneklerini temizleyerek doğal yöntemlerle nefes almasını sağlar. 

Ciltteki kırışıklıkları engelleyerek yaşlılık belirtilerini geciktirir. 

Gül sabunu cildinizin narin bir şekilde temizlenmesini sağlar ve her türlü lekelerin oluşmasına engel olur. Cildinize hassas bir şekilde uygulama yaparak cilt gözeneklerindeki kiri temizleyerek cildin sıkılaşmasını sağlar.

Düzenli kullanıldığında kırışıklık oluşmasını engelleyerek cildin sıkılaşmasını sağlar. 

Yağlı ciltlerde oluşabilecek gözenekleri engeller. 

Cildi tahriş etmeden kırışıklıkların oluşmasını engeller. 
 

Gül Sabununun Saça Faydaları

Gül sabununun içeriğinde bulunan bitkisel yağlar saçların doğal yapısının korunmasını sağlar.

Kıvırcık veya sert saç yapısına sahip kişilerin gül sabunu kullanmaları tavsiye edilir. Gül sabunu ile saçlarınıza nem takviyesi yaparak saçlarınızın kurumasını engelleyebilirsiniz. 

Gül sabunu ile saç derinizin dengesini koruyarak yağ oluşumunu engelleyebilirsiniz. 
 

Gül Sabunu Nereden Alınır?

Cildimiz veya saçımız için kullanacağımız gül sabunlarının paraben, sentetik gibi kimyasal içermemesine dikkat etmeliyiz. Bu nedenle gül sabunlarının kalitesine güvenebileceğiniz yerlerden almaya özen göstermeliyiz. Tüm Groomed doğal sabunları gibi gül sabunumuz da % 100 doğal ve el yapımıdır. Uzman kimya mühendisleri tarafından özel olarak hazırlanan gül sabunu hiçbir koruyucu ve kimyasal madde içermez doğal esansiyel yağlar ve organik içeriklerle hazırlanan gül sabunu sektördeki en kaliteli ve taze hammaddelerden üretilmiştir. 
 

Gül Sabunu Kullanımı

Her cilt tipine uygun olan doğal gül sabunu cildin nem dengesini koruduğundan günlük bakıma da uygundur. Sabah ve akşam günde 2 defa düzenli olarak kullanarak cildinizin güzelliğine güzellik katabilirsiniz.
 

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için