0

Dökülme Karşıtı Şampuan

Dökülme Karşıtı Şampuan

Dökülme Karşıtı Şampuan
  • 16 Ağustos 2021, Pazartesi
  • 863
Kepek ve dökülme kadın erkek herkeste rastlanan saç sorunlarından birkaçıdır. Kepek sorunu saç derisinin pullanıp dökülmesiyle ortaya çıkan bir sorunken dökülme ise saç derisindeki nem dengesinin bozulmasından da ortaya çıkabilmektedir. Saç dökülmesi ve kepek sorununa karşı saçları güçlendirmek için haftada iki veya üç kez dökülme ve kepek karşıtı şampuan kullanabilirsiniz. Böylece saç dökülmesini engellemenin yanında saç köklerini besleyerek kepek sorununa da çözüm bulabilirsiniz. 

Dökülme karşıtı şampuan, doğal yağlar ve minerallerden oluştuğu için saçları ve saç köklerini nemi dengeleyerek saç dökülmesi, kuru ve hasarlı saç olasılığını azaltır. Dökülme karşıtı şampuan erkek ve kadınların sıklıkla kullanmayı tercih ettiği şampuanlar arasındadır. Saçları kökten uca canlı olmasını sağlayan dökülme karşıtı şampuan zayıf saç derisini de besleyerek kepek oluşma riskini azaltmaktadır. Dökülme karşıtı doğal şampuanları düzenli kullandığımızda saç derisindeki yağ ve pH seviyesini düzenler ve böylece saçınızın parlak ve canlı görünmesini de sağlar. Dökülme karşıtı sülfatsız şampuanlar bireysel cilt ve saç ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanmıştır. Bu nedenle, dökülme ve kepek karşıtı bitkisel şampuanların kullanımı herhangi bir cilt alerjisi taşımaz.

Kepek karşıtı bitkisel şampuanlar dengeli ve sağlıklı bir sağlıklı saç derisine kavuşmanızı da sağlar. Böylece düzenli kullanımda saç ve saç derisinin daha sağlıklı görünür. Kepek karşıtı doğal şampuan kullanmak kimyasal maddeleri saç derisinden uzaklaştırarak saç ve saç derisindeki sorunların giderilmesine katkı sağlar. Bu nedenle insanlar kepeğe ve saç dökülmesine karşı en iyi şampuan arayışını girmektedir.
 

Kepeğe ve Saç Dökülmesine Karşı En İyi Şampuan: 

Hem erkek hem de kadınların kullanabileceği Groomed dökülme ve kepek karşıtı şampuan kepek ve dökülme karşıtı şampuan saç dökülme ve kepek sorunu yaşayanlar için özel tasarlanmıştır. Formülünde bulunan Procapil hammaddesi saç dökülmesini durdurmaya yardımcı olmaktadır. Keratin, aloe vera ve diğer hammaddeler saçları güçlendirerek besler. Kepeklenme, yağlanma ve kaşıntı sorunları için Piroctone olamine, Menthol ve Salicylic acid hammaddeleri üstün performans gösterir. Sülfat, paraben ve SLS içermeyen yapısı sayesinde saçları yıpratmadan temizler.
 

Groomed Dökülme ve Kepek Karşıtı Şampuan İçindekiler:

Procapil: Saç dökülme tedavisinde kullanılan bir vitamin kompleksi olup; etkinliği klinik testler ve bağımsız kurumlarca kanıtlanmıştır. Saçı güçlendirir ve doğal olarak saçların dökülmesini önleyen formülüyle saç derisindeki kan akışını arttırır. Yeteri kadar beslenemeyen saç derisinin daha iyi beslenmesini ve saçların güçlenmesini sağlar. Saçların daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar. Koruma ve onarım etkileri olan procapil doku ve onarım mekanizmalarından sorumlu bir dizi geni aktif eder.

Piroctone Olamine: Kepek oluşumunu engeller. Saç derisini yatıştırır ve kaşıntıya engel olur. Kafa derisini rahatlatır. Piroctone Olamine antimikrobiyel etkiye sahip olduğundan saç derisinin pullanmasına ve saçlardaki döküntüyü engellemek için de kullanılır.
Keratin: Saçları besler, güçlendirir ve onarır. Saç dökülmesini azaltır. Saçlardaki yıpranmaların önüne geçer. Saçların sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Saçların parlak ve canlı görünmesini sağlar. 

Salicylic Acid: Saç yağ dengesini ayarlayarak yağlanma ve kepeğe engel olur. Dökülme ve kepek karşıtı şampuanlarda kullanılan kuruyan deriyi nemlendirerek pul pul dökülen deriden kurtulmanıza yardımcı olur. 

Tea Tree Oil: Yağ birikmesini önler. Saç uzamasına yardımcı olur. Kepeği azaltır. Saç tellerini parlak tutar. Kafa derisindeki sivilceleri engeller.  
Aloe Vera: Nem deposu ve saç derisini rahatlatır. Saç derisinin hızlıca onarılmasını sağlar. Saç dökülmelerinin azalmasına yardımcı olur. Kepeklenmenin neden olduğu saç derisindeki intihapların giderilmesini sağlar. Saç derisini nemlendirerek yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. Saçları besleyerek güçlendirir. Kaşıtılı saç derisini yatıştırır. Yağlanmış saçların temizlenmesini sağlar. Saçların sağlıklı ve hızlı uzamasına yardımcı olur. 

Menthol: Saç derisini arındırarak fazla yağı absorbe eder ve saç derisinde sebum dengesi sağlar. Kan dolaşımını hızlandırarak saçın daha gür uzamasına katkı sağlar. Saç tellerinin kalınlaşmasını ve zayıf saçların onarımını sağlar. 
 

Groomed Dökülme ve Kepek Karşıtı Şampuan Kullanımı:

Islak saçlara sürülür. Bir iki dakika masaj yaptıktan sonra bol su ile durulanır. İstenilirse işlem tekrarlanır isteğe göre saç kremi ya da maske kullanılır.
 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için