0

Kömür Sabunu

Kömür Sabunu

Kömür Sabunu
  • 01 Ekim 2020, Perşembe
  • 3193
Kömür sabunlar, ciltteki birçok sorunun giderilmesi amacıyla günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Her cilt tipinin rahatlıkla kullanabileceği kömür sabun aynı zamanda detox etkisi de sunduğundan detox sabunu olarak da adlandırılmaktadır. Aktif kömür sabunu cildinizi ölü hücrelerden arındırarak temizler ve rahatlamanızı sağlar. 

Günlük yapılan makyaj, mikro partiküller ve kirler cilt gözeneklerine dolarak gözenekleri tıkar. Aktif kömür ve bambu kömür tozu ile hazırlanan kömür sabunu cildinize detox etkisi göstererek cildinizi zararlı yapılardan arındırır. Böylece cildi temizleyerek nefes almasını sağlar.
 

Kömür Sabunu Faydaları Nelerdir?

1)    Kömür sabunu ciltte biriken bakteri, kir ve toz sonucu oluşabilecek yağlanmanın önüne geçerek cildin nem dengesini düzenler.
2)    Çok fazla kire maruz kalan ciltte tıkanmış gözeneklerin açılmasını sağlar.
3)    Düzenli kullanım sonucunda kir ve yağlanmaya bağlı oluşan cilt lekelerinin giderilmesini sağlar. 
4)    Aktif karbon kömür sabunu sayesinde cilt sıkılaşır ve erken yaşlanmanın önüne geçer. 
5)    Saç ve saçlı deride kullanılarak saçta oluşan kepeklerin giderilmesini sağlar.
6)    Cildinizi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüz, canlı ve parlak bir görünüme kavuşmasını sağlar.
7)    Aktif kömür sabunu akne tedavisinde oldukça yararlı olduğundan ciltteki toksinlerin giderilmesini de sağlar
8)    Dışarıda duman, toz ve hava kirliliğine fazlaca maruz kalanları tercih ettiği kömür sabunu kir tabakasından kurtulmanızı sağlar. Üstelik tüm cilt tiplerine de uygundur.
9)    Cildin sarkması yaşlılığın en temel belirtilerindendir. Yaşlanmayı önlemek için kullanabileceğiniz aktif karbon kömür sabunu cildinizin sıkılaştırır ve genç bir görünüme kavuşturur.
 

Kömür Sabunu Nasıl Kullanılır?

Kömür sabununu elinizde su ile köpürtün daha sonra oluşan köpüğü dairesel hareketlerle cildinize masaj yaparak birkaç dakika ovalayın. Daha sonra bol su ile durulayın. Düzenli olarak kullanıldığında istenilen sonuçları elde edebilirsiniz. 
 

Kömür Sabun Neden Kullanılır?

Büyük gözenekli cilt yapılarında oluşabilecek kirleri gözeneklerden arındırarak kirliliğe neden olabilecek yapıları özel yapısı sayesinde tutup uzaklaştırır.
 

Kömür Sabunu Nereden Alınır?

Cilde ve saçlara faydasıyla bilinen kömür sabununun kalitesi de çok önemlidir. % 100 doğal ve el yapımı sabun ile cildinizde istediğiniz etkileri oluşturabilirsiniz. Bu nedenle kalitesine güvendiğiniz markaların ürünleri tercih etmeniz daha doğrudur.
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için