0

Deve Sütü Sabunu

Deve Sütü Sabunu

Deve Sütü Sabunu
  • 06 Ekim 2020, Salı
  • 1937
Deve sütü sabununun güzelleştirici etkilerinden yüzyıllardır yararlanılmaktadır. Geçmiş zamanlarda cilt bakımı ve tedavisi için de kullanılan deve sütünün içeriğinde çeşitli vitamin ve mineraller bulunmaktadır. Bunların başlıcaları A, B ve C vitaminleri ve potasyum, demir, sodyum, fosfor, bakır, magnezyum mineralleridir. İçerik bakımından oldukça zengin olan deve sütü kozmetik sektöründe de fazlaca kullanılmaktadır. Kozmetik sektöründe doğal cilt temizleyicisi olarak kullanılan doğal sabunlarda da deve sütünden yararlanılmaktadır.
 

Deve Sütü Sabunu Cilde Faydaları

Cildinizi doğal deve sütü sabunu ile yıkadığınızda pek çok olumlu faydasını görebilirsiniz. Sabunun uzun vadede düzenli olarak kullanılmaya devam edilmesi durumdan yağlanmaya meyilli ciltlerde yağ oranını dengelenmesinde etkilidir.

Cildin yıkandığında tonik etkisi sağladığından cildi derinlemesine temizler. Cilt sorunlarından olan siyah nokta, akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı olur. Ayrıca cildi yumuşatarak ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar.

Düzenli kullanımda cilt gözeneklerinin sıkılaşmasına etkili olduğundan yaşlanmayı geciktirir. Kuru bir cilde gereken nem takviyesini sağlar. Anti bakteriyel bir etkiye sahip olduğundan ciltte bakteri oluşumuna engel olur.

Deve sütü sabunu, faydalı yağların ve esansiyel yağların birleşimi ile oluştuğundan kızarıklık, tahriş gibi cilt problemlerini önleyerek ciltte meydana gelebilecek lekelerin de oluşmasını engeller. Özellikle hassas ciltler için besleyici, bol vitaminli, onarıcı özelliği sayesinde harika sonuçlar vermektedir.
 

Deve Sütü Sabununun Saça Faydaları

Deve sütü sabunu saç köklerinin güçlenmesini sağlayarak saçlara hacim kazandırır. Aynı zamanda saç derisinin sağlığını da destekleyerek kepek oluşumunu engeller.
 

Deve Sütü Sabunu Nasıl Kullanılır?

Deve sütü sabununu kullanmak için cilt veya saçlar su ile ıslatılır. Elde iyice köpürtüldükten sonra cilde veya saça yedirilir. 2 dakika bekledikten sonra güzelce yıkanıp durulanır.
 

Deve Sütü Sabunu Nerede Bulunur?

Doğal deve sütü sabunu almak ve deve sütü sabununun faydalarından en iyi şekilde yararlanmak için cildinizi Groomed doğal sabunlarına başvurabilirsiniz. Tüm Groomed sabunları gibi Doğal deve sütü sabunu da % 100 el yapımı ve organiktir. Doğal deve sütünün yanında cildinizi besleyecek içeriklerinde özenle eklenerek tasarlanan sabunu siz de denemelisiniz.
 
 
Ücretsiz Kargo

1500 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için