0

Defne Sabunu

Defne Sabunu

Defne Sabunu
  • 07 Ekim 2020, Çarşamba
  • 722
Defne sabunu, cilt ve saç bakımında kullanılan doğal ürünler arasındadır. Bitki özlerinden hazırlanan defne sabunu güzel ve hoş kokusuyla temizlik hissi bıraktığından sıklıkla tercih edilen sabunlardandır. Doğal defne meyvesinin yağı kullanılarak hazırlanan defne sabunu saç ve cilt sağlığını desteklemektedir. Cilt bakımında antiseptik olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen defne sabunu saç ve deri sağlığını oldukça iyi korumaktadır. 
 

Defne Sabunu Ne İşe Yarar?

Defne sabunu antiseptik özelliği ile mikrop öldürücüdür. Saç ve deri hastalıklarına karşı saçın ve derinin korunmasını sağlar. Antiseptik özelliği sayesinde mantar ve egzama oluşumunun da önüne geçer. Kızarıklık ve tahrişe bağlı ciltte oluşabilecek lekelerin de engellenmesini sağlar. Derinin sağlığını korumasına yardımcı olur.
 

Defne Sabununun Cilde Faydaları

Derideki tahriş ve kızarıklığa neden olmuş bölgelerin iyileşmesinde yardımcı olur.
Cildin ve saç derisini sakinleştirip yatıştırmaya yardımcı olur.
Özellikle boyun ve diğer eklem ve kas ağrılarında masaj yapıldığında, burada gevşemeye yardımcı olarak ağrının azalmasını sağlar. 
Cilt gözeneklerini temizleyerek cildin nefes almasını dağlar.
Defne sabunu akne, sivilce ve siyah nokta gibi cilt sorunlarının oluşmasını engeller.
 

Defne Sabununun Saça Faydaları

Saçlarda ve saç derisinde kullanacağınız defne sabunu sayesinde saçlarınızın kuvvetli ve dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz. Saç problemlerinin iyileşmesini hızlandırarak saç derisinin yatıştırılmasını sağlar.  
 

Defne Sabunu Kullanımı

Yağlı ve karma ciltlerde sabah ve gece olmak üzere günde 2 defa kullanılmalıdır. Kuru ciltler için çok sık kullanılmaması tavsiye edilen defne sabunu 2-3 günde bir kullanılması kuru ciltler için daha uygundur. 

Yorgunluğa bağlı kas ve kemik ağrılarını hafifletmek için duş esnasında sıcak suyla masaj yapabilirsiniz. 
 

Defne Sabunu Nereden Alınır

Defne sabunu satın alırken doğal olmasına önem gösterilmelidir. Organik hammaddeler kullanıldığından emin olunmalıdır. Sitemizden satın alabileceğiniz defne sabununu % 100 doğal hammaddeler kullanarak tasarlanır. Parfüm içermez, kokusu esansiyel yağların karışımı ile elde edilir. Sabunların içeriğindeki hammaddeler organik, kaliteli ve tazedir. Sabunların yapım aşamasında ısılı işleme yer verilmediğinden kullandığımız hammaddelerin yapısında da bir değişiklik olmamaktadır. Bu nedenle Groomed doğal sabunlardan olan defne sabununu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 
 

İlişkili Ürünler

Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için