0

Argan Sabunu

Argan Sabunu

Argan Sabunu
  • 08 Ekim 2020, Perşembe
  • 1476
Güzellik sırlarından biri olan doğal argan sabunu cildin doğal görünümüne katkı sağladığı için de rağbet gören sabunlardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle cildi nemlendirme özelliğiyle ön planda olan argan sabunu argan yağının tüm faydalarını da taşımaktadır.

Argan sabununun bu kadar popüler olması argan ağacından elde edilmesi ve besin değeri ve etkileri ile vücutta besleyici sonuçlar ortaya koymasındandır. Doğal yollarla üretilen argan sabununun cilde ve saça faydaları oldukça fazladır.
 

Argan Sabunu Faydaları

Argan sabununun içerdiği E vitamini cildi nemlendirir ve düzenli kullanıldığında ise cildin doğal yağ dengesinin korunmasını sağlar. Özellikle kuru ciltlerin tercih ettiği argan sabunu cildi olumsuz hava şartlarından da koruyarak kırışıklıkların oluşmasını engellemektedir.

Argan sabununun içerdiği yüksek oranda argan yağı ile cildinize canlılık ve parlaklık kazandırır.

Argan sabunu antiseptik özelliği sayesinde cildinizin mikroplardan arındırılmasını sağlar. Cildin erkenden yıpranmasına engel olan argan sabunu yaşlanmayı geciktirir ve kırışıklıkların giderilmesini sağlayarak cildin sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Argan yağı yüksek oranda antioksidan barındırdığından argan yağından yapılmış sabunların da cilt deformasyonlarını engelleyerek cilt sağlığını koruduğu bilinmektedir.

Argan sabunu ile cildin nemlenmesini, yumuşamasını, parlak ve genç görünüm kazanmasını sağlar. Kuru ciltlerde oldukça etkili olan argan sabunu özellikle kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte daha fazla tercih edilmektedir.


Argan Sabunu Saça Faydaları

Argan yağıyla beraber kullanıldığında saçların daha hızlı uzamasını sağlar.
Saçlarda kepek oluşumunu engeller.
Saçları yumuşatarak kolayca şekil almasını sağlar.
Saçların parlak ve canlı görünmesini sağlar.
 

Argan Sabunu Nasıl Kullanılır?

Argan sabunu yüzün ve vücudun sabunlanarak masaj yapılması ve sabunun belirli bir süre vücutta temas ettirilmesi gerekir. Ardından ılık su ile cildin durulanması gerekir.

Cilt bakımı için kullanabileceğiniz argan sabunu sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer avcunuzda su ile köpürttükten sonra göz çevresi hariç masaj yaparak sürülmeli ve ılık su ile durulanmalıdır.

Saç bakımı için kullanabileceğiniz argan sabununu 3 günde bir kullanabilirsiniz. Sonrasında argan yağı kullanıldığında saçların daha hızlı uzamasını sağlayabilirsiniz.
 
 
 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için