0

Argan Sabunu Faydaları

Argan Sabunu Faydaları

Argan Sabunu Faydaları
  • 28 Eylül 2020, Pazartesi
  • 603
Doğal argan sabunu cilt ve saç temizliğinde sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Güzellik sırları içerisinde yer alan argan sabunu cildin doğal görünümüne katkı sağladığı da bilinmektedir. Argan ağacından elde edilerek yapılan sabunun popüler olması içerdiği besin değeri ve etkileri sebebiyle vücudu beslemesinden kaynaklanmaktadır. 

Argan sabunu tahriş olan cildin hızlıca onarılmasına katkı sağlar. Cilt hücrelerinin korunmasını sağlar ve cildin soğuk havaların olumsuz şartlarına karşı kurumasını engeller. Bu nedenle kışın daha fazla tercih sebebidir. 

Argan sabununun içeriği sayesinde cildinizi ölü hücrelerden arındırır. Ciltte bulunan bakteri ve mikropların giderilmesinde etkili olan argan sabunu cildin daha parlak ve doğal görünmesinde önemli rol oynar. Ciltteki aknelerin giderilmesine katkı sağlar.
 
Argan sabunu cilt sorunlarından olan akne ve sivilcelere gibi problemlere karşıdır ve cilt üzerindeki fazla yağlanmayı dengeleyerek akne sivilce ve siyah nokta gibi problemlerin oluşumunu engeller.   

Groomed argan sabunu vücut, yüz ve saç kullanımı için ideal bir sabundur. Sabunun içeriğindeki sodyum laktat ve gliserin cildinizin yumuşatmayı sağlarken doğal argan sabunu ise cildinizin daha nemli ve sağlıklı görünmesine katkı sağlar. Saçlarınız için kullandığını argan sabunu saç diplerinizi nemlendirerek kuru saçlardan kaynaklanan kepek sorununu da ortadan kaldırır ve sağlıklı saçlara kavuşmuş olursunuz.

Argan sabunu besleyici özelliğe sahip olduğundan yoğun nemlendirme ve rahatlatma etkisine de sahiptir. Ayrıca cildi yumuşatma ve esnekliğe kavuşturmaya da yardımcı olur. Argan sabunları yüksek oranda antioksidan içerdiğinden yaşlanma karşıtıdır. Yazın sıcağından ve kışın soğuğundan cildin kurumasını engeller. Güneş, kuru soğuk, kötü hava gibi faktörler cildin yaşlanmasına neden olan faktörlerdendir. Argan sabunu ile cildinizi koruyabilirsiniz. Ayrıca doğal içeriği sayesinde cildinizin beslenerek yenilenmesini sağlarken saçlarınızın da canlı ve bakımlı görünmesine katkı sağlar. Cilde nem dengesi kazandırarak ipeksi bir görünüş elde etmenize yardımcı olur.

Tüm cilt tipleri için uygun olan Groomed argan sabunu cildi yumuşatır, nemlendirir ve kurumaya karşı korur. Groomed argan sabununun doğal içeriği sayesinde cildin yorgunluğunu giderir ve ciltte oluşabilecek kızarıklık ve kırışıklığın önüne geçer. Argan sabunu doğal içeriklerle ve yöntemlerle üretildiğinden cilde zarar vermez. Argan sabununu yüze ve vücuda masaj yaparak uyguladıktan sonra sabun bir süre ciltle temas ettikten sonra ılık su ile durulanmalıdır. 
 
Ücretsiz Kargo

1000 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz

Kolay İade

30 gün iade garantisi

Güvenli Ödeme

256-bit SSL Encrypted Ödeme

Müşteri Desteği

Tüm sorularınız için